Treebird Boomverzorging
Bert van Tichelen

Advies

Als ervaren boomverzorgers bieden wij deskundig advies op maat voor al uw boomgerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om het planten van nieuwe bomen, het beoordelen van de gezondheid van bestaande bomen of het verbeteren van de standplaatsomstandigheden, wij staan klaar om u te begeleiden met onze kennis en expertise.

Aanplant

Bij het planten van bomen is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren zoals bodemkwaliteit, beschikbare ruimte en soortkeuze. Onze boomverzorgers helpen u bij het maken van de juiste keuzes en zorgen voor een vakkundige aanplant die de optimale groei en gezondheid van de bomen bevordert.

Bodem- en standplaatsverbetering

Een gezonde bodem is essentieel voor de groei en ontwikkeling van bomen. Wij bieden bodemverbeteringsdiensten aan om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen en de bodemstructuur te verbeteren. Dit omvat het gebruik van organische materialen zoals houtsnippers, compost en biochar, waarmee we de bodem kunnen bufferen, voedingsstoffen kunnen opnemen en de algehele gezondheid van de bomen kunnen verbeteren.

Virtual Tree Assessment

Met behulp van geavanceerde technologieën voeren wij virtuele boombeoordelingen uit om de gezondheid en stabiliteit van bomen te evalueren. We maken gebruik van visuele inspectie, geluidsanalyse en andere geavanceerde diagnostische methoden om de gezondheid en structuur van uw bomen te beoordelen. Dit stelt ons in staat om vroegtijdig potentiële problemen te identificeren, zoals ziektes, plagen of structurele zwakheden. Zo kunnen we gepaste maatregelen treffen voordat ze meer schade veroorzaken. Het biedt een efficiënte, effectieve en niet-invasieve manier om de vitaliteit en veiligheid van uw bomen te waarborgen.