Treebird Boomverzorging
Bert van Tichelen

Over Bert

Bert van Tichelen is de oprichter en zaakvoerder van Treebird Boomverzorging. Hij is de drijvende kracht achter elk project.

Bij Treebird Boomverzorging staat kwaliteit en samenwerking voorop. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de steun van een team van kwalitatieve collega’s en deskundige grondwerkers. Samen vormen ze een hecht team dat zich inzet voor de zorg voor bomen en de tevredenheid van onze klanten. Deze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vakmanschap en, net als Bert, een liefde voor de natuur.

Passie voor de natuur

Bert zijn liefde voor de natuur is de kern van zijn bestaan. Hij brengt graag tijd buiten door, verwonderd door het complexe samenspel van de natuur. Deze passie leidt hem in zijn dagelijkse werkzaamheden, waarbij hij altijd zoekt naar manieren om de natuurlijke schoonheid en gezondheid van bomen te behouden en te verrijken. Respect voor het milieu zit niet enkel zijn beroep, maar het is een levenswijze.

Een doordachte aanpak

De oorspronkelijke studie van Bert als filosoof heeft zijn interesse in existentiële vragen aangewakkerd. Hij reflecteert graag over de relatie tussen mens en natuur en de verantwoordelijkheid die we dragen voor onze planeet. Deze achtergrond verrijkt zijn werk als boomverzorger, waar hij de harmonie tussen menselijke behoeften en natuurlijk welzijn nastreeft.

Van denker naar doener

Hoewel zijn liefde voor filosofie blijft, realiseerde Bert zich dat zijn dagelijkse passie lag in het concreet bijdragen aan de natuur om hem heen. De overstap naar het vak van boomverzorger was een natuurlijke stap waarbij hij zijn handen kon gebruiken om zijn idealen in praktijk te brengen. Zijn academische achtergrond gecombineerd met technische vaardigheden maken hem een unieke en bedachtzame boomverzorger. Hij is dan ook continu bezig met zijn professionele ontwikkeling. Met gevolgde opleidingen zoals European Tree Worker bewijst hij zijn toewijding aan het vak. Hij blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in boomverzorging.

Duurzaamheid en samenwerking als prioriteit

Bert gelooft dat ecologisch beheer en natuurbehoud essentieel zijn voor onze toekomst. Hij blijft zich inzetten voor duurzaamheid, niet alleen in zijn werkmethoden, maar ook in de adviezen die hij aan klanten geeft. Met elk project streeft hij ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren en bij te dragen aan een gezondere aarde.

Open communicatie staat daarbij centraal. Hij ziet elke klantrelatie als een partnerschap waar dialoog, transparantie en wederzijds respect de basis vormen. Het is voor daarbij essentieel dat samenwerkingen persoonlijk en betrokken zijn. De klant is een partner in het streven naar een groenere wereld.